Кредитен Калкулатор - OpenCart

I. Къде можем да използваме програмата?

Кредитен Калкулатор - OpenCart е програма (модул) предназначен за вграждане в платформи за онлайн магазини основаващи се на OpenCart. Добавя към магазина възможността да предлага своите стоки на изплащане използвайки TBI Bank, UNI Credit, DSK Credit или Париба лични финанси.

II. За кои версии на Magento е приложима?

Програмата е разработена и тествана за версиитена OpenCart 2.x, 2.3.x и 3.x.

III. Описание на функционалните възможности на програмата.

Кредитен Калкулатор - OpenCart, TBI Bank

Модулът е собственост на банката. Предлага се и се разпространява безплатно от нея. Разработката и поддръжката на продукта се извършва от нашата фирма. Можете да получите по-подробна информация за работата на модула от следния адрес: https://tbibank.support/help.php

Кредитен Калкулатор - OpenCart, UNI Credit

Модулът е собственост на банката. Предлага се и се разпространява безплатно от нея. Разработката и поддръжката на продукта се извършва от нашата фирма. Можете да получите по-подробна информация за работата на модула от следния адрес: https://unicreditconsumerfinancing.info/help.php

Кредитен Калкулатор - OpenCart, DSK Credit

Модулът е собственост на банката. Предлага се и се разпространява безплатно от нея. Разработката и поддръжката на продукта се извършва от нашата фирма. Можете да получите по-подробна информация за работата на модула от следния адрес: DSK Credit

Кредитен Калкулатор - OpenCart, Париба лични финанси

Продукта е собственост на нашата фирма. Разработва се и се разпространява от нас вече няколко години.
На страницата на конкретния продукт, който е избрал Вашия клиент, се появяват допълнителни бутони за закупуване на продукта на изплащане. Същитe бутони се появяват и на страницата с кошницата на заявените продукти от клиента Ви. Тези бутони се повяват само за продукти или за група от заявени продукти, чиято цена е над посочената базова цена. Това е изискване на Банките. Има някой наши клиенти работещи с този модул, които са договорили със съответните Банки минимална цена за стока на изплащане различна от стандартните 150 лв. Ако се договори друга минимална цена можете да я промените.

Можете да закупите модула за BNP Paribas от нашия магазин.

Процедури

Промени по модула на TBI Bank можете да направите в административния панел на Банката - https://tbibank.support/.
Промени по модула на UNI Credit можете да направите в административния панел на Банката - https://unicreditconsumerfinancing.info/.
Промени по модула на DSK Credit можете да направите в административния панел на модула.
Промени по модула на BNP Paribas можете да направите в административния панел на модула. 

Дизайна на показаните бутони е съобразен със стандартната тема на OpenCart.
При избиране на бутона Купи със съответната Банка се визуализира, Калкулатор за закупуване на стока на изплащане. На първия ред на калкулатора клиента вижда общата цена на продукта или продуктите за които той кандитатства за закупуване на кредит. От втория ред клиента избира срока на изплащане. При смяна на броя месеци, автоматично се променят и преизчисляват "Месечната вноска", "Общо дължимата сума за периода" и "ГПР". На следващия ред клиента може да види "Месечната вноска", която ще дължи всеки месец до края на кредита на банката. На следващия ред клиента може да види "Общата сума", която ще дължи за целия период на кредита заедно с включените лихви и всички оскъпявания на банката. На следващият ред клиента може да види общият "ГПР".

Данни

С избирането на бутона "Изпрати", попълнените от клиента данни се изпращат на административния мейл адрес. Клиента получава визуално потвърждение за изпратената заявка със следващата страница която се появява автоматично след изпращането. След получаване на необходимите данни от клиента за извършване на процедурата по закупуване на стока на изплащане, извършвате необходимите стъпки според посочената и избрана от банката и Вас процедура.

Процедурите и калкулациите по закупуване на стоки на изплащане подлежат на промяна от съответната Банка , при възникнала такава ние се ангажираме да Ви предоставим извършените промени безплатно. Фирма Авалон ООД, предоставя своя модул за продажби на изплащане, създаден според текущите изисквания и данни предоставени от съответната Банка. Фирма Авалон ООД, не носи отговорност, ако поради промяна в технологията за продажба на изплащане на някоя от Банките, модулът не може да продължи да работи в този му вид.

IV. Инсталиране

Инсталирането на Кредитен калкулатор - следвайте описанията на калкулаторите за съответните Банки.

TBI Pay Калкулатори

UNI Credit Калкулатори

Тестови магазини - DSK Credit и BNP Paribas

Кредитен Калкулатор - OpenCart

Кредитен Калкулатор - OpenCart. Модул за продаване на стоки от онлайн магазини с платформа OpenCart чрез TBI Bank, UNI Credit, DSK Credit и Париба лични финанси