Информация за начина на закупуване на стока на изплащане

Можете да закупите всяка една от предлаганите в магазина ни стоки на изплащане.

За целта можете да използвате една от трите Кредитни Компании с които работим:


Кредитни Компании

Начин на покупка на кредит

1. Избиране на продукт

Намирате продукта, който желаете да закупите на кредит. Продукта трябва да има цена над 150 лв. за да можете да го закупите на кредит. Под бутона "Купи" ще намерите поле в което се вижда примерната месечна вноска при избрани 12 месечни вноски. За да видите всички възможни схеми на изплащане за всички Кредитни Компании моля натиснете бутона "КУПИ | сравни вноските".

2. Избиране на схема на покупка

Ще бъдете прехвърлени в страница с рзалични схеми на плащане. Три колони от схеми по една за всяка Компания. Избирате , чрез натискане на радио бутона "Избери варианта" тази схема, която най-добре отговаря на вашите възможности за плащане на месечни вноски. Натискате бутона "Продължи към лични данни".

3. Попълване на лични данни

Ще бъдете прехвърлени в страница с възможност да попълните Вашите лични данни. Те са необходими за да Ви бъдат издадени в последствие необходимите документи за лизинга от Кредитната Компания. Ако сте се вписали в нашия Магазин, тези данни ще бъдат попълнени автоматично. Натиската бутона "Приключване на покупката".

4. Приключване на покупката

При избиране на бутона "Приключване на покупката" следват две възможности.

Ако сте избрали схема на компаниите "УНИ Кредит" или "ТБИ Банк", ще бъдете прехвърлени към техните системи за довършване на поръчката. Стъпките които следват са елементарни и повечето необходими данни ще бъдат автоматично въведени на съответните за това места. Очаквайте обаждане от съответната компания за потвърждение.

Ако сте исбрали схема на компанията "Париба Лични Финанси", ще получите e-mail съобщение с данните от направената поръчка. Очаквайте обаждане от съответната компания за потвърждение.

5. Изпращане на стоката

Ако бъдете одобрени от съответната Кредитна Компания очаквайте свързване от страна на нашия магазин за уточняване на детайлите по доставката на стоката и съответната фактура и други придружителни документи.